• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • "Книжкове царство - мудре государство"

"Книжкове царство - мудре государство"

2016-04-14

13 квітня в нашій школі відбулося свято - День книги "Книжкове царство - мудре государство". Виступаючі були учні 5-9 класів, а глядачами - 1-4 класи. Діти грали ролі казкових героїв, гарно співали і декламували вірші, гуморески про школу і книги.

Учениця 7 класу Саковець Оксана розповіла про історію виникнення книги. Чудово зіграли свою роль навчальні підручники - дівчата 7 та 6 класів. Всім дуже сподобався спів учениць 7 класу Саковець Оксани та Сасовської Ірини з піснею "Учися, дитино" та піснею про Україну. Захоплено аплодували учениці 5 класу Філюк Катерині, яка виконала пісню "Україночка".

Знайко (Борух Рувим) і Незнайко (Піскунов Роман) розповідали про бібліотеку, роль і місце книги в житті, розказували прислів'я і приказки про книгу. Мальвіну (Філюк Катерина) і Буратіно (Піскунов Роман) шукали ключ до знань, якого допоміг знайти Аристотель (Пашкевич Володя). Королева книги (Борух Діана) просила всіх шанувати і берегти книгу.

Сильний Котигорошко (Поліщук Платон) закликав не боятися труднощів, бути сильними, все вчити і багато читати книжок.

Також майстерно зіграла свою роль Порваного підручника Пашкевич Аліна і Книжковий лікар Назарук Назар, який справно лікував Підручника і зробив з нього нову книдку.

Свято дуже всім сподобалося.

Кiлькiсть переглядiв: 166

Коментарi